Lazzat - En värld av finare smak

Lazzat Foods AB är ett familjeägt företag, driven av ambitiösa och fokuserade individer. Med bred kunskap om produkter och direkt kontakt med leverantörer har Lazzat Foods inom en kort tid blivit ett framgångsrikt företag.

Sverige är hem till människor från olika delar av världen.Genom vår motto "Värld av finare smaker" vill vi öka intresse för smakrik hälsosam asiatisk mat i Sverige. Kvalitet är en nyckelord som vi lever efter och vi eftersträvar för att införa samtidigt öka marknaden för kvalitet livsmedel produkter för hemma bruk. Vi även marknadsför bulk storlekar för restauranger. Inom loppet av några år har Lazzat Foods blivit en av de största namnen inom de kategorier av produkter vi handlar i. Vi är grossister för olika sorts ris,matvaror,oljor, hår produkter,snacks. Våran kunder varierar allt från små livsmedelsbutik till stora restauranger.

Vi marknadsför och säljer våra egen märke"Lazzat" samt andra internationellt välkända varumärken.Vi är exklusiva distributörer för några av världens mest kända varumärken såsom "Indiska Star" basmatiris, "Shakti Bhog" chapatti mjöl, "Shan" kryddor & pickles, "Supreme" linser och kryddor, "Khanum" oljor och ghee, "Dabur" Hårprodukter och "Haldiram" Indiska snacks, sötasaker & färdiglagade enportionsindiskarätter.

Våran distributionsnät är spridda över nästan hela Sverige och FInland. I framtiden har företaget planer att expandera sitt nätverk i hela skandinavien.